Hoaţa din magazinele din Roman a fost prinsă. Ce vârstă avea…!

O  femeie ani a fost reținută de polițiști, după ce ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un centru comercial din municipiul Roman.

La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către angajata unei societăți din cadrul unui centru comercial din Roman cu privire la faptul că o femeie i-a sustras telefonul mobil.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, o femeie de 63 de ani, din Roman, profitând de neatenție angajatei, i-ar fi sustras telefonul mobil, fiind suprinsă în timp ce părăsea incinta societății. La solicitarea persoanei vătămate, aceasta i-a înapoiat bunul.

La scurt timp, femeia a fost prinsă de un agent de pază, după ce ar fi sustras o pereche de sandale din același magazin.

În cursul aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unei alte societăți din cadrul aceluiași centru comercial referitor la faptul că, femeia în cauză ar fi sustras mai multe obiecte electrocasnice.

Polițiștii au extins investigațiile și au constatat faptul că, la data de 15 mai a.c., aceasta ar fi sustras din același magazin alte două obiecte electrocanisce.

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 1.900 de lei.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.