September 27, 2020

Ionel Arsene: Astăzi am trimis o adresă către Ministerul Sănătății, prin care cer să dispună redeschiderea spitalului din Piatra Neamț

PNL ține un spital aproape gol doar pentru a controla sistemul medical, lăsându-i pe nemțeni să moară acasă, în grele suferințe. Le convine să distrugă destine, doar pentru a da tunuri financiare și a-și vedea de afacerile oneroase pe care le pot derula în condiții de pandemie.

Este de neconceput cât de departe merge inconștiența unora care au ajuns să ne conducă și să decidă asupra sorții românilor. Țin spitalul din Piatra Neamț cu 40 de internați diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, pe 888 de paturi! Suntem ca într-un film prost.

Este incredibil ce fac aceste lepre galbene cu viețile oamenilor care trebuie să fie internați pentru a se trata de diverse afecțiuni! Nu au pic de empatie și nu înțeleg cum nu îi mustră conștiința, știind că au părinți, bunici, care au nevoie de asistență medicală, de specialiști care să îi îngrijească într-un spital!

Slavă Domnului că numărul nemțenilor atinși de pandemie este tot mai mic în ultima perioadă! Ar trebui ca această situație să îi determine pe iresponsabilii de la Ministerul Sănătății, condus de peneliști, să dispună revenirea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț la statutul de spital clinic, pentru a se putea trata oamenii!

Lepre galbene, treziți-vă la realitate! Ne-ați făcut de râs în toată țara, punând un gropar în funcția de manager! Ce ar trebui să se mai întâmple în țara asta, pentru a vedea cum o duceți de râpă?

 
Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.