Dental Alliance
November 30, 2022

(Imagini Aeriene) Podul care leagă Luțca de Sagna s-a prăbușit la 9 luni de la darea în folosință

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Podul peste râul Siret, pod intens folosit, care leagă localităţile Luţca de Sagna și municipiul Roman, care fusese reabilitat integral în urmă cu câteva luni, s-a prăbuşit, joi, în timp ce pe el rulau un autocamion încărcat cu material şi o autoutilitară.

Din fericire, nu există persoane decedate în urma surpării podului, unul dintre șoferi refuzând transportul la spital iar celălalt fiind preluat de medici, cu traumatisme in zona pieptului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că şoferul autocamionului a fost rănit, fiind scos din autovehicul de martori. “În urma evenimentului a rezultat o victimă care a fost scoasă de ceilalţi participanţi la trafic”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD, fiind transportat la spital.

Poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ se află la faţa locului şi deviază traficul pe drumul naţional DN 15D Roman – Gâdinţi.

Traficul a fost în totalitate dat peste cap, acest pod fiind intens circulat penbtru că face legătura municipiului Roman cu o serie de comune importante din ZOna Roman Metropolitan. Ca și înainte de redarea podului în folosință, în acest moment, traficul trebuie să fie trimis spre comuna Gâdinți, printr-o intersecție destul de primejdioasă – în care, de-a lungul timpului – s-au petrecut foarte multe accidente, unele mortale.

Podul care s-a prăbuşit a fost reabilitat integral în urmă cu câteva luni, fiind administrat de Consiliul Judeţean Neamţ.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.