Dental Alliance
December 9, 2023

Imagini cu puternic impact emotional!”. Autoutilitară descoperită la RAR Timiș, cu etrier prins cu „șoricei” de plastic la sistemul de frânare

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

O autoutilitară adusă din Austria și fabricată în anul 2015, a fost găsită de inspectorii RAR Timiș cu un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu „șoricei” de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn: „Șocul pe care l-a ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință”.

„Imagini cu puternic impact emotional! Atragem frecvent atenția asupra importanței verificării amănunțite a autovehiculelor utilizate, înainte de achiziționare, pentru că anul fabricației sau proveniența nu pot garanta starea tehnică!

masina rar sursa fb 1

Să vă explicăm ce vedeți în fotografii: un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu <șoricei. de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână.

Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol”, potrivit unei postări de pe pagina RAR de Facebook.

masina rar sursa fb

Potrivit sursei citate, la RAR Timiș a fost adus, pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV), un Renault Master fabricat în 2015.

„Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când colegii noștri i-au prezentat ce au descoperit ne face să credem că omul a fost un cumpărător de bună-credință.

Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime.

masina rar sursa fb 2

Ne bucurăm că noul proprietar s-a prezentat la RAR înainte de a circula cu autoutilitara încărcată cu marfă și nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi putut întâmpla în cazul unei frânări de urgență. Nu vă puneți viața în pericol”, mai arată reprezentanții Registrului Auto Român.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook / Registrul Auto Român Oficial

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap