Dental Alliance

Un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei, imediat ce a ieșit din închisoare

0
YRY Residence

În vârstă de 39 de ani, tânărul a refuzat să plece din închisoare, iar când a fost în sfârşit dat afară, s-a întins pe stradă şi a blocat traficul. Bărbatul, care a executat o pedeapsă pentru tentativă de omor, a fost amendat cu 2000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Momentan, nu se cunosc motivele pentru care tânărul a refuzat să plece din închisoare.

“La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut sa părăsească Penitenciarul. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap