Suplimente Alimentare Imunyze

Impact între două mașini pe o stradă din Piatra Neamț. Unul dintre șoferi a fost rănit

Acoperisul1

Condor Resort

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane a avut loc, marți dimineață pe o stradă din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț. În eveniment au fost implicate două mașini, iar unul dintre șoferi consumase alcool.

Potrivit IPJ Neamț, marți, 19 aprilie, în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul 9 Mai, din municipiul Piatra Neamț.

Din primele cercetări a reieșit că accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din Zănești și un autoturism condus de un bărbat, de 65 de ani, din Piatra Șoimului, care circulau pe același sens de mers.

Primul autoturism era cel condus de tânărul de 28 de ani, în spatele lui circula autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 65 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto de 65 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.