Dental Alliance

IMPORTANT! Au început înscrierile pentru o nouă promoție de polițiști

0
YRY Residence

În perioada aprilie– iunie 2023, Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de agenți de poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj Napoca organizează concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Înscrierile vor avea loc până la data de 5 mai 2023.

Persoanele care au reședința sau domiciliul în județul Neamț își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, din bulevardul Traian, numărul 31.

Cererea tip de înscriere se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@nt.politiaromana.ro până la data de 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituției, respectiv https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institu-ii-nv-m-nt/anunt-privind-demararea-activitatii-de-recrutare-si-selectie-a-candidatilor-pentru-admiterea-in-institutiile-de-invatamant-din-structura-ministerului-apararii-nationale-m-ap-n-si-la-academia-nationala-de-informatii-mihai-viteazul-sesiunea-iulie-august-2023.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

Dosarele de recrutare se vor depune în volum complet până la data de 15 mai 2023 (inclusiv), în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-16.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, din municipiul Piatra-Neamț, din bulevardul Traian, numărul 31.

Evaluarea psihologică se va realiza de către ofițerii specialişti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, până la data de 15 mai 2023, candidaţii recrutați urmând a fi informați cu privire la data, ora, locul și celelalte detalii, prin postarea ulterioară a unui anunț pe pagina de Internet a Inspectoratului Județean de Poliție Neamț- https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant secţiunea Carieră – Admitere instituții învățământ.

Candidaţii recrutați de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț vor susține proba eliminatorie de evaluare a performaței fizice la la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, în perioada 19 – 24 mai 2023.

Proba de evaluare a cunoștințelor se va susține în data de 27 mai 2023, la unităţile de învăţământ pentru care au optat, de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanțelor fizice.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 31 mai 2023 – 29 iunie 2023, potrivit prevederilor Ordinului M.A.I. nr.105/2020, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoștință candidaților prin afișare pe site-ul oficial al unităților de învățământ, până la data de 30 iunie 2023.

ATENȚIE! Data limită, până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 15 mai 2023, ora 15.00.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap