Dental Alliance

Se lucrează la modernizarea Liceului Tehnologic „Vasile Sav”!

0
YRY Residence

Un alt proiect important se află în faza de execuție, fiind vorba de reabilitarea termo-energetică a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” – a sălii de sport, a corpului B și a corpului de ateliere. Lucrările vor avea un impact semnificativ asupra confortului termic, al eficienței energetice și al securității școlii.
Modernizarea clădirilor presupune izolarea termică a pereților, a acoperișurilor și a ferestrelor, precum și înlocuirea instalațiilor de încălzire și iluminat cu echipamente performante și durabile. Prin aceste îmbunătățiri, liceul va reduce semnificativ consumul de energie și emisiile de gaze cu efect de seră, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător.
De asemenea, elevii vor beneficia de condiții de învățare mai bune și mai confortabile, iar profesorii și personalul din liceu vor avea un mediu de lucru mai plăcut și mai sigur. În acest moment se lucrează la decopertarea pereților, urmând schimbarea acoperișului. Așa cum v-am obișnuit, vă țin la curent cu evoluția lucrărilor la proiectele importante de investiții din municipiu.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap