Dental Alliance
November 29, 2023

În această seară, la ora 18, se va relua circulația care a fost deviată pentru trei zile, în zona căii ferate de la Horia – Trifești.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

 

Decizia redirecționării traficului pe alte sectoare de drum a fost luată pentru a se putea executa lucrările de modernizare a unei rute care face parte din Axa rutieră strategică de transport 3 Piatra-Neamț – Mărgineni – Făurei – Trifești – Horia – Ion Creangă – Bacău.

Pe perioada desfășurării lucrărilor s-a circulat din DN 15 (Horia – Miron Costin) pe drumul comunal DC 91, din Miron Costin – Trifești, pe drumul comunal DC 92, iar din DN 2 (E 85) – Horia – Trifești, s-a mers pe drumul comunal DC 90.

Lungimea totală a rutei pe care o modernizează Consiliul Județean Neamț este de 72 kilometri. Lucrarea se realizează cu fonduri europene. Valoarea proiectului este de 165,7 milioane de lei, din care 151 de milioane de lei reprezintă finanțare nerambursabilă. În cadrul investiției se vor realiza șanțuri betonate, rigole, poduri și podețe, ziduri de sprijin, acostamente, sisteme de drenare a apelor subterane, trotuare, dar și drumurile laterale care vor asigura accesul la acest traseu județean.

Axa rutieră strategică 3: Neamț – Bacău va lega județul Neamț de limita cu județul vecin.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap