January 24, 2021

În fiecare sfârșit de săptămână, polițiștii depistează conducători auto cu alcoolul în nas, la volan!

La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – B.D.N.E. Poiana Teiului au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 152 din Grințieș.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, bărbatul a fost condus la un centru de permanență unde, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La aceeași dată, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 156 C din Tazlău.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la un centru de permanență unde, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism în anexa Slobozia din orașul Roznov.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la un centru de permanență unde, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.