Mon. Jan 21st, 2019

În perioada 15-17 iunie 2018: Turneul muzical național „România în Sărbătoare”, va costa Primăria Roman 27.000 lei.

Acest proiect își propune, la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire, să se oprească din oraș în oraș, vreme de cinci luni, să îi cunoască pe românii care, zi de zi, se luptă să transforme România în locul unde se simt „acasă” și să le dăruiască spectacole cu artiști care vor reorchestra câte o melodie din repertoriul personal pe ritmuri etno-dance, îmbrăcați in costume tradiționale, pe o scenă special amenajată, dorind astfel să ofere românilor o amintire prețioasă și să contribuie autentic și sincer la cultura locală, în momente aniversare pentru țară.

Turneul se desfășoară simultan, pe trei direcții: Muntenia, Moldova și Ardealul, în fiecare weekend, începând cu perioada 27-28-29 aprilie și până la 3-4-5 august 2018. De buna desfășurare a acestui turneu se ocupă o echipă de profesioniști, care organizează, în detaliu, evenimentele–program, desfășurarea activităților, promovarea și publicitatea. De asemenea, turneul muzical va fi promovat la nivel național de partenerii media NAȚIONAL TV, FAVORIT, NAȚIONAL FM, care vor avea emisiuni dedicate special evenimentului și unde vor fi promovate obiceiurile, tradițiile, locurile și personalitățile locale.

Deocamdată, acest proiect trebuie să treacă de votul consilierilor locali, care vor vota mâine, 30 mai, dacă vor acorda sprijinul financiar cerut de către organizatori, în valoare de 27.000 de lei (23.150 lei + TVA) reprezentând cheltuielile privind asigurarea echipamentelor tehnice profesionale, scenă, sunet, lumini, ecrane cu led, lasere și alte efecte speciale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.