Dental Alliance

În perioada 28 aprilie – 1 mai 2023 în Roman – Cupa Dom. Profesor (Memorialul Dorin Harabagiu) la tenis de câmp

0
YRY Residence

În perioada 28 aprilie – 1 mai 2023, se va desfășura Cupa Dom. Profesor (Memorialul Dorin Harabagiu) la tenis de câmp, eveniment organizat de clubul TCM Roman . Turneul va avea loc la patru categorii de vârstă, respectiv U10, U12, U16 și seniori, atât la feminin, cât și la masculin.

Peste 60 de sportivi și-au anunțat deja participarea la competiție, aceștia provenind din diverse orașe din țară, precum București, Constanța, Bistrița, Brașov, Onești, Galați, Iași, Bacău, Suceava și Botoșani.

Câștigătorii fiecărei categorii vor fi recompensați cu trofee, medalii și diplome, fiind astfel recunoscuți pentru performanțele lor. Evenimentul promite să fie unul deosebit și o oportunitate excelentă pentru jucătorii de tenis de toate vârstele și nivelurile să-și îmbunătățească abilitățile, să se întâlnească și să concureze cu alți jucători talentați.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap