Dental Alliance
September 27, 2023

Prefect Adrian Niță: Astăzi am vizitat un veteran de război la el acasă!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Am fost la Alexandru cel Bun, unde trăiește domnul Victor Crușitu, nemțeanul care a luptat în al Doilea Război Mondial și care în luna august va împlini 100 de ani!
La o întâlnire cu un astfel de OM, nu te poți decât bucura și minuna! Pentru ceea ce reprezintă pentru țară i-am oferit domnului Victor Crușitu o diplomă de recunoștință, semnată de Angel Tîlvăr, ministrul Apărării Naționale.
Domnule Crușitu, să vă țină Dumnezeu sănătos și în putere! Suntem mândri de dumneavoastră! Primiți, prin mine, din partea nemțenilor, mulțumiri și felicitări pentru tot curajul de care ați dat dovadă pe câmpul de luptă și pentru dragostea de țară care vă caracterizează!
Respect și prețuire!
Neuitare camarazilor pe care i-ați pierdut în timpul luptelor pentru apărarea gliei strămoșești și celor care s-au întors acasă, dar nu mai sunt printre noi!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap