Dental Alliance

June 21, 2024

Cel mai mare depozit de legume-fructe din zonă, se deschide la Roman, luni 1 Mai ora 7.00

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În urmă cu câteva zile anunțam deschiderea celui mai mare depozit de legume-fructe din zona Roman. Pe Artera Ocolitoare Vest a municipiului Roman, vis-a-vis de Petrom, doi tineri intreprinzători – Adrian Scorțanu și Bogdan Toea, în parteneriat cu Romfruit România – au înființat cel mai mare depozit de legume-fructe din județul Neamț.

Firma S.C. Romfruit Comex S.R.L. a fost infiintata in anul 2003, la initiativa actualului Administrator al firmei, domnul Cavaleru Robert. La baza initiativei sale de infiintare a firmei a stat vasta sa experienta in domeniul comercializarii legumelor si fructelor, necesitatea dezvoltarii activitatii de import si distributie la nivel national, conform cerintelor si conjuncturii pietei de legume-fructe la acel moment.

Acest depozit, cu o capacitate de aproximativ 100 de tone de marfă, se întinde pe 600mp spațiu de depozitare, din care 150mp sunt spații frigorifice.

Persoanele interesate de detalii, pot apela la numerele de telefon 0740-271.766 – Bogdan Toea, sau 0757-860.636 – Adrian Scorțanu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.