Dental Alliance
September 27, 2023

Cel mai mare depozit de legume-fructe din zonă, se deschide la Roman, luni 1 Mai ora 7.00

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

În urmă cu câteva zile anunțam deschiderea celui mai mare depozit de legume-fructe din zona Roman. Pe Artera Ocolitoare Vest a municipiului Roman, vis-a-vis de Petrom, doi tineri intreprinzători – Adrian Scorțanu și Bogdan Toea, în parteneriat cu Romfruit România – au înființat cel mai mare depozit de legume-fructe din județul Neamț.

Firma S.C. Romfruit Comex S.R.L. a fost infiintata in anul 2003, la initiativa actualului Administrator al firmei, domnul Cavaleru Robert. La baza initiativei sale de infiintare a firmei a stat vasta sa experienta in domeniul comercializarii legumelor si fructelor, necesitatea dezvoltarii activitatii de import si distributie la nivel national, conform cerintelor si conjuncturii pietei de legume-fructe la acel moment.

Acest depozit, cu o capacitate de aproximativ 100 de tone de marfă, se întinde pe 600mp spațiu de depozitare, din care 150mp sunt spații frigorifice.

Persoanele interesate de detalii, pot apela la numerele de telefon 0740-271.766 – Bogdan Toea, sau 0757-860.636 – Adrian Scorțanu.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap