Dental Alliance
April 13, 2024

Cel mai mare depozit de legume-fructe din zonă, se deschide la Roman

3
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Pe Artera Ocolitoare Vest a municipiului Roman, vis-a-vis de Petrom, doi tineri intreprinzători – Adrian Scorțanu și Bogdan Toea – au înființat cel mai mare depozit de legume-fructe din județul Neamț.

”E posibil să fie chiar cel mai mare din județul Neamț și din cele vecine” au spus cei doi administratori.

Acest depozit, cu o capacitate de aproximativ 100 de tone de marfă, se întinde pe 600mp spațiu de depozitare, din care 150mp sunt spații frigorifice.

”Noi ne gândim să depozităm și să avem pe stoc, tot timpul, minim 30, poate 40 de sortimente. Pentru că ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, trebuie să avem mereu și marfă, și spațiu de depozitare” au mai spus administratorii depozitului.

Chiar înainte de deschiderea oficială, depozitul a lansat proceduri de negociere cu retaileri mari in domeniul desfacerii de legume-fructe și supermarketuri din Moldova.

”Marfa noastră va veni, parțial, din import, pentru că unele produse care au căutare nu cresc la noi, iar parte din produse vor proveni de la producătorii locali, cei cu care avem deja dezvoltate relații comerciale. Desigur, încurajăm toti producătorii locali, mai mici sau mai mari, să ne caute și să discute cu noi posibilitatea de a colabora, în beneficiul tuturor”, au mai declarat reprezentanții depozitului.

Persoanele interesate de detalii, pot apela la numerele de telefon 0740-271.766 – Bogdan Toea, sau 0757-860.636 – Adrian Scorțanu.