Dental Alliance
December 4, 2023

În perioada 6 – 8 octombrie, Parcul Municipal din Roman se va transforma într-o adevărată oază a gusturilor și a bucuriei.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Este timpul să ne bucurăm de frumusețea și bogăția toamnei! 🍂
În perioada 6 – 8 octombrie, Parcul Municipal din Roman se va transforma într-o adevărată oază a gusturilor și a bucuriei. Vă invit la cea de-a doua ediție a Festivalului ZILELE TOAMNEI, un eveniment care ne adună într-un spirit de comunitate și recunoștință pentru roadele acestui an.
🌽🍯 Ce puteți găsi la festival? O gamă variată de produse bio, brânzeturi, legume proaspete, flori de sezon în culori vii și miere de albine.
🍷🍔 La punctele de desfacere amenajate pe aleea principală, o să vă delectați cu un pahar de must și preparate la grătar, pentru a vă răsfăța simțurile într-un cadru relaxant și plin de culoare.
🎶🕺Vineri și sâmbătă vă așteaptă un program artistic de excepție. Pe lângă artiștii cluburilor noastre, seara de vineri va fi dedicată tinerilor, cu DJ Alex Pintilie și Toni Tonini, care vor crea o atmosferă plină de ritm și energie.
Sâmbătă, cunoscutul interpret de muzică populară Alexandru Brădățan va aduce notele tradiționale ale toamnei în inimile noastre.
Vă aștept între 6 și 8 octombrie la Festivalul ZILELE TOAMNEI din Parcul Municipal, un eveniment care promite bucurie, gusturi delicioase și amintiri de neuitat!🍁

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap