Dental Alliance

June 16, 2024

“Târgul de Toamnă ExpoFashion Roman: Descoperiți Cele Mai Noi Tendințe în Modă”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Titlu: “Târgul de Toamnă ExpoFashion Roman: Descoperiți Cele Mai Noi Tendințe în Modă”

Roman, 23 – 29 Octombrie 2023

În perioada 23 – 29 octombrie 2023, Romanul se transformă în destinația ideală pentru pasionații de modă.  Evenimentul aduce în prim-plan producătorii și comercianții din industria confecțiilor, încălțămintei, articolelor de piele și blană, lenjeriei de corp, echipamentelor sportive, articolelor pentru casă, marochinărie, cosmetice și artizanat.

Cu o locație convenabilă în Parcarea Colegiului Național Roman Vodă și cu sprijinul Camera de Comerț și Industrie Neamț, Primăriei Municipiului Roman și Consiliului Local Roman, acest târg de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii promite să fie un eveniment memorabil pentru toți iubitorii modei din zonă.

Colecții de Toamnă la ExpoFashion Roman

Dacă sunteți în căutarea celor mai recente tendințe în modă pentru sezonul toamnă-iarnă, “Târgul de Toamnă ExpoFashion Roman” este locul perfect pentru a vă inspira. De la haine trendy la accesorii elegante și încălțăminte confortabilă, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă actualiza garderoba și a vă pregăti pentru lunile reci care se apropie.

Orar și Locație

Târgul este deschis pentru public în perioada de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00, și duminică între 10:00 și 14:00. Acest program generos vă oferă suficient timp pentru a explora ofertele fiecărui stand și pentru a face cumpărături de calitate.

Oportunitate pentru Comercianți și Producători

Târgul ExpoFashion Roman oferă o platformă deosebită pentru producătorii și comercianții din industria modei să își prezinte produsele și să intre în contact direct cu clienții.

Nu ratați ocazia de a fi la curent cu cele mai noi trenduri în modă și de a vă achiziționa piesele preferate pentru sezonul toamnă-iarnă. “Târgul de Toamnă ExpoFashion Roman” vă așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență de shopping memorabilă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.