Comuna Gherăești pare a fi, în această vară, „blestemată” în ceea ce privește sinuciderile. La sfârșitul săptămânii trecute, în satul Tețcani, o femeie în vârstă de 28 de ani, a decis să-și ia zilele, spânzurându-se, în incinta gospodăriei sale.

Femeia, C.D., în vârstă de 28 de ani, locuia cu soțul și cei doi copii minori în satul Tețcani. Este vorba de o familie de oameni cu o stare socială medie. Din câte am fost informat, în ultima vreme suferea de o depresie puternică, probabil netratată corespunzător, care a dus-o la acest gest extrem, de a-și curma zilele. Polițiștii de la postul local fac cercetări în acest caz nefericit. Păcat că cei doi copii au rămas de mici fără mamă”, ne-a declarat primarul comunei Gherăești, Pavel Bereșoae.

Reamintim faptul că, în 5 septembrie, tot la Gherăești, un bărbat de 40 de ani și-a pus capăt zilelor, tot prin spânzurare. Bărbatul , I.B., era însă un mare consumator de alcool, din care cauză avea neînțelegeri cu socrul său, cu care locuia în aceeași curte. Soția acestuia muncea, de mulți ani, în străintate și bărbatul a avut în perioada concediului acesteia mai multe discuții în contradictoriu cu ea. (Flora ORDEAN)