Suplimente Alimentare Imunyze

Încă o victorie pentru Vulpițele Galbene

Vulpitele Galbene
Acoperisul1

Condor Resort

Echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene Roman s-a întprs acasă cu trei puncte importante, după victoria în deplasare, împotriva echipei ACS Vasas Femina FC 2. Meciul a avut loc duminică, 20 martie, la Odorheiul Secuiesc.

Ne-am întors de la deplasarea la Odorheiul Secuiesc cu trei puncte. Acst lucru este foarte important, deoarece în economia clasamentului fiecare punct contează. A fost un meci foarte disputat, am întălnit o echipă foarte tânără, dar foarte implicată, care a dezvoltat un joc de posesie foarte bun. Noi am încercat să suprprindem apărarea adeversă pe contraatac, am avut câteva faze de poartă chiar din prima repriză, dar scorul la pauză a rămas 0 – 0. În repriza a doua am schimbat tactica, iar rezultatele s-au văzut pe final de meci”, a afirmat Adelin Tălmăcel, antrenorul Vulpițelor Galbene.

Primul gol a venit în minutul 88, fiind marcat de Paula Agu, iar al doilea și ultimul gol al partidei, în ultimul minut de joc, prin Ștefana Mocanu. 

Meciul de la Odorheiul Secuiesc s-a terminat 2 – 0 pentru oaspeți. Vulpițele Galbene își consolidează astfel poziția în clasament, după victoria din turul anterior, împotriva echipei Selena Constanța, 5 – 3, pe teren propriu. 

Următorul meci pentru echipa de fotbal de feminin va fi duminică, 27 martie 2022, împotriva echupei ACS Activ Slobozia. Meciul se va juca acasă, pe stadionul Moldova. Intrarea este liberă. 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.