Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: Dorim să îi ajutăm în continuare pe cei care trec prin clipe cumplite, după ce au fugit din calea războiului

Acoperisul1

Condor Resort
Vă îndemn, dragi romașcani, să fim uniți și să întindem o mână de ajutor orașului înfrățit Kamianets-Podilskyi, care a primit peste 18.000 de suflete – refugiați din zonele afectate direct de război, semeni care au nevoie de ajutor.
Primăria Municipiului Roman lansează campania „Romașcanii uniți pentru Ucraina” și adresează îndemnul tuturor celor care au posibilitatea, de a dona alimente cu termen de valabilitate mare, medicamente, produse de igienă și dezinfectanți, electrocasnice, echipamente de protecție, care vor ajunge coordonat la municipalitatea Kamianets-Podilskyi, prin coridoarele speciale din punctele de frontieră.
Fiind în contact cu autoritățile din orașul înfrățit, le-am asigurat că vom sprijini cauza poporului ucrainean. Sunt convins că implicarea, la orice nivel, poate ajuta o comunitate care, după o viață întreagă, a rămas doar cu amintiri.
Rămânem uniți în gând și faptă pentru acest popor greu încercat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.