Dental Alliance
October 2, 2023

Încă un accident la intersecția Tineretului cu B. Dragoș. O tânără de 18 ani a fost rănită

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 20:00 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Bogdan Dragoș, în municipiul Roman. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din județul Iași, ce se deplasa pe strada Tineretului, ajuns la intersecția strada Bogdan Dragoș, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani, din Roman, acesta fiind ulterior proiectat în gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei tinere de 18 ani, pasager în ultimul autoturism. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap