Dental Alliance
March 22, 2023

(Video) Încă un accident pe E85. Circulația este blocată spre Adjud. Sunt 13 victime!

YRY Residence

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 E85 Bacău  – Adjud, loc. Valea Mică, județul Bacău a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 1 microbuz și 1 autocamion. Traficul rutier este blocat, pe sensul de mers către Adjud.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30 – 45de minute.

UPDATE:

În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitanți să intervină în com. Cleja, sat Valea Mică (E85), în urma unui apel care anunța producerea unui accident rutier.
De urgență, la fața locului intervin: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o ambulanță SAJ, 1 ambulanță TIM (Terapie Intensivă Mobilă), 1 ATPVM( autospecială transport victime multiple), încadrate cu 23 de pompieri militari. Nu sunt persoane încarcerate, au rezultat 13 victime, 7 dintre acestea fiind transportate în acest moment la UPU Bacău de către ambulanțele SMURD, SAJ, ATPVM”, ISU Bacau (sursa video: FB Bacău Informatii)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap