Dental Alliance
September 27, 2023

Încă un accident pe Șoseaua Morții: două persoane rănite într-un accident produs la Săbăoani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La ora 12:42, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 2-E 85, în comuna Săbăoani. Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

În urma evenimentului rutier, o persoană (conducătorul auto) a rămas încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei, o femeie de 47 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Roman. Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 73 de ani, pasager în autoturism, după care l-au transportat la CPU Roman. Deasemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

0 thoughts on “Încă un accident pe Șoseaua Morții: două persoane rănite într-un accident produs la Săbăoani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap