Dental Alliance
December 9, 2023

Adolescentă de 16 ani dată dispărută de familie. Dacă o vedeți sunați la poliție

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 12 martie a.c., în jurul orei 22:30,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din Pângărați, cu privire la faptul că, la data de 10 martie a.c., nepoata sa UNGHEANU LETIŢIA – IOANA, în vârstă de 16 ani, din Țibucani, a părăsit în mod voluntar domiciliul bunicilor, din aceeași localitate și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime – 1.55 m,  greutate –60 de kilograme, păr castaniu, la nivelul umerilor, ochi verzi.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare alb cu negru, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare albă. Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Țibucani și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

0 thoughts on “Adolescentă de 16 ani dată dispărută de familie. Dacă o vedeți sunați la poliție

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap