Dental Alliance
April 2, 2023

Șofer din Bacău, prins la Roznov băut la volan

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luminii, din Roznov. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe fără permis de conducere.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap