April 17, 2021

Încă un ”model” de om al legii: polițist reținut după ce a condus băut, a lovit două persoane și a fugit de la locul accidentului

Pe 20 noiembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi s-a autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a transmis, într-un comunicat, faptul că N.B. este suspectat că, pe 20 noiembrie, în jurul orei 18.15, s-a urcat la volan, deși era băut, cu intenția de a ajunge la domiciliu, apoi la sediul postului de poliție. Pe DJ 291A, însă, el a lovit două persoane care se aflau pe partea carosabilă. Agentul a părăsit apoi locul accidentului și și-a parcat mașina avariată curtea postului de poliţie. Pe 11 decembrie s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de agentul de poliţie N.B. din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, pentru conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Luni, 14 decembrie, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a polițistului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.