November 30, 2021

Încă un spital din România în flăcări! 41 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața, la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia, județul Timiș. A fost activat planul roșu de intervenție, iar 41 de persoane au fost evacuate. Din primele informații, flăcările au pornit într-unul dintre saloane. Incendiul ar fi pornit după ce un pacient internat a dat foc unei saltele.

Din primele date, toți pacienții internați au fost evacuați la timp și nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din informațiile oferite de către purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, 41 de persoane aflate în pavilionul cu pricina au fost evacuate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pacienții evacuați nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție, notează presa centrală.

La fața locului s-au deplasat de urgență 48 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 2 autoscări mecanice, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un spital mobil, 7 echipaje SMURD și 2 autospeciale de primă intervenție și comandă. Ajunși la fața locului, incendiul nu se mai manifesta cu flacără deschisă, erau doar degajări de fum.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.