Dental Alliance
March 29, 2023

Incendiu în curtea Spitalului de psihiatrie Roman

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În această dimineață, la ora 06:12, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o baracă amplasată în curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică și panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparține unei societăți comerciale ce execută lucrări de construcții la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un  sistem PC, o imprimantă și documente.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.
Nu au fost victime.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap