Suplimente Alimentare Imunyze

Președinte PNL Neamț George Lazăr: Cele mai importante decizii adoptate de Premierul Nicolae Ciucă în ședința de guvern de ieri

Acoperisul1

Condor Resort
1. Dezvoltarea comunităților locale prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, prioritate pentru Guvernul condus de PNL. Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că bugetul pentru Programul Anghel Saligny va fi suplimentat cu 15,5 miliarde lei, pentru a acoperi toate cererile care vin din țară. Banii vor fi utilizați pentru modernizarea drumurilor și pentru extinderea rețelei de gaz. Bugetul întregului program ajunge astfel la 65 miliarde lei.*
• Pentru PNL, dezvoltarea comunităților locale mici a fost întotdeauna o prioritate, mai ales când vorbim de lucrări de bază, de care trebuie să beneficieze toți cetățenii României: drumuri asfaltate și extinderea rețelei de gaz.
•Aprobat anul trecut, programul Anghel Saligny a beneficiat în ședința de astăzi de o suplimentare cu aproximativ 15,5 miliarde: 10 miliarde vor fi destinați pentru construcția și modernizarea drumurilor, iar 5,5 miliarde pentru extinderea rețelei de gaze.
• În felul acesta, suma totală a programului va fi de 65,5 miliarde lei și aceasta va viza mai ales, modernizarea drumurilor, extinderea rețelelor de apă și canalizare și extinderea rețelei de gaze. Vorbim de perioada 2021-2028, iar suma de 65,5 miliarde de lei, limită maximă în baza căreia se pot încheia contracte de finanțare multianuale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.