Suplimente Alimentare Imunyze

Leonard Achiriloaei: În primele trei luni ale acestui an, la Roman a fost înregistrat un record al adopțiilor de animale fără stăpân!

Acoperisul1

Condor Resort
Câinii fără stăpân de pe raza municipiului nostru sunt cazați şi îngrijiți de Serviciul gestionare câini fără stăpân, înființat în cadrul Direcției Municipal Locato. Adăpostul dispune de toate dotările necesare, iar de îngrijirea lor se ocupă o echipă de oameni cu suflet mare.
Romașcanii au dovedit că iubesc animalele, în primele trei luni ale acestui an, fiind adoptați nu mai puțin de 142 de câini aflați în adăpostul nostru. La acest moment alte 42 de suflete așteaptă să fie iubite, integrate și nu în ultimul rând, îngrijite. Le puteți oferi această șansă într-un mod cât se poate de simplu, în baza unei cereri și a documentului de identitate, la sediul adăpostului aflat pe strada Colectorului nr. 21. Puteți vizita adăpostul zilnic și solicita informații suplimentare la numărul de telefon: 0733 959 067.
Adopția unui câine este gratuită, iar încredințarea se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul sau asistentul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic și sterilizaţi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.