Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Un polițist a fost prins la furat în magazinul Dedeman în timpul serviciului

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Un poliţist îmbrăcat în uniformă a fost prins la furat într-un magazin de bricolaj, din Cluj Napoca. Acesta a încercat să ascundă sub caschetă un compresor. A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie arestat preventiv.

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj. S-a întâmplat în Cluj-Napoca. Brăbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a încercat să fure un compresor.

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj

Bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce încerca să ascundă sub caschetă un compresor. Agenţii de securitate ai magazinului l-au imobilizat în timp ce poliţistul încerca să iasă pe uşă.

Imediat, la faţa locului au ajuns şi colegii bărbatului, care l-au reţinut pentru 24 de ore.

Se pare că hoţul lucrează în cadrul Secţiei 4 de Poliţie, din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, bărbatul nu se află la prima abatere. În urmă cu doi ani, acesta a fost prins în timp ce fura două flexuri dintr-un alt magazin de bricolaj.

Se pare că nu lipsa banilor l-ar fi determinat pe bărbat să fure din magazine, deoarece acesta avea un salariu de 4.000 de lei şi deţine mai multe apartamente în Cluj. Apropiaţii agentului de poliţie cred că ar fi vorba despre o problemă medicală.

Poliţistul va fi prezentat acum magistraţilor din Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventivă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.