Dental Alliance
March 24, 2023

Un polițist a fost prins la furat în magazinul Dedeman în timpul serviciului

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un poliţist îmbrăcat în uniformă a fost prins la furat într-un magazin de bricolaj, din Cluj Napoca. Acesta a încercat să ascundă sub caschetă un compresor. A fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie arestat preventiv.

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj. S-a întâmplat în Cluj-Napoca. Brăbatul era îmbrăcat în uniformă în momentul în care a încercat să fure un compresor.

Poliţist prins la furat într-un magazin de bricolaj

Bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce încerca să ascundă sub caschetă un compresor. Agenţii de securitate ai magazinului l-au imobilizat în timp ce poliţistul încerca să iasă pe uşă.

Imediat, la faţa locului au ajuns şi colegii bărbatului, care l-au reţinut pentru 24 de ore.

Se pare că hoţul lucrează în cadrul Secţiei 4 de Poliţie, din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informaţii, bărbatul nu se află la prima abatere. În urmă cu doi ani, acesta a fost prins în timp ce fura două flexuri dintr-un alt magazin de bricolaj.

Se pare că nu lipsa banilor l-ar fi determinat pe bărbat să fure din magazine, deoarece acesta avea un salariu de 4.000 de lei şi deţine mai multe apartamente în Cluj. Apropiaţii agentului de poliţie cred că ar fi vorba despre o problemă medicală.

Poliţistul va fi prezentat acum magistraţilor din Cluj-Napoca cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap