Dental Alliance

Informare METEO: Vreme deosebit de rece, ninsori și vânt puternic

0
YRY Residence

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare valabilă pe întreg teritoriul țării, inclusiv în județul Neamț, după cum urmează:
INFORMARE METEOROLOGICĂ
Interval de valabilitate: 16 aprilie, ora 12 – 18 aprilie, ora 10
Fenomene vizate: intensificări temporare ale vântului, ninsori la munte, vreme în răcire accentuată
Zone afectate:
În intervalul menționat, local și temporar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h, iar izolat peste 60 km/h. Va ploua în toate regiunile și pe arii restrânse, în sudul și sud-estul țării, se vor acumula cantități de peste 15…20 l/mp, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (16 aprilie) vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică.
La munte treptat vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent, iar pe creste rafalele vor depăși 65…70 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada.
Valorile termice vor fi în scădere semnificativă, astfel că duminică (17 aprilie), vremea va fi deosebit de rece în toată țara.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap