Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Asfalt pe drumul către Stațiunea Oglinzi

Acoperisul1

Condor Resort
După lucrările de supralărgire a căii de rulare, realizate în toamnă pe drumul județean DJ 157G, drum care face legătura între orașul Târgu-Neamț și Stațiunea Oglinzi, acum s-a trecut la etapa de turnat asfaltul pe respectivul traseu. Am efectuat o vizită în zonă pentru a vedea cum se derulează această investiție a Consiliului Județean Neamț. Pe o lungime de 2 kilometri s-a turnat deja stratul de uzură, iar pe un alt segment, de peste un kilometru, se lucrează la realizarea rigolelor betonate.
Conform proiectului care se pune în aplicare, după finalizarea lucrării se va circula pe 2 benzi, lățimea drumului ajungând la 6 metri lățime, de la 4 cât a fost până în prezent. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic se vor realiza trotuare, pistă de biciclete și șanțuri betonate.
Sunt convins că după finalizarea lucrării, Stațiunea Oglinzi va deveni extrem de atractivă pentru turiști și vom da startul unei noi etape de punere în valoare a zonei minunate pe care o străbate DJ 157G. Această parte a județului, care ne ancorează în „Amintirile lui Creangă“, în istorie și cultură, trebuie să fie ușor accesibilă pentru toți cei care vor să viziteze monumente istorice, case memoriale și cele mai cunoscute lăcașuri de cult, având în vedere salba de mănăstiri și schituri din zonă.
Infrastructura rutieră, turismul, dezvoltarea județului sunt prioritățile mele din mandatul de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.