Dental Alliance
April 14, 2024

Investiții prin PNRR la Grădinița „Muguri de lumină” și Grădinița Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am analizat, din punct de vedere administrativ, situația fiecărei unități de învățământ!
Am participat la o ședință de lucru împreună cu toți directorii unităților de învățământ din municipiul nostru, dorind să mă asigur că există condiții optime în fiecare școală. Am analizat fiecare problemă punctuală și am identificat soluții, astfel încât sezonul rece să nu creeze un impediment procesului educativ.
Recent, am semnat contractul de finanțare prin PNRR, pentru Grădinița „Muguri de lumină” și Grădinița Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, fapt pe care am ținut să îl aduc la cunoștința reprezentanților acestor unități.
De asemenea, am transmis cadrelor didactice și elevilor, invitația de a participa la evenimentele din luna decembrie – activități pline de frumos care sunt înainte de toate, bucuria copiilor. Am stabilit ca luna viitoare să avem o nouă ședință de bilanț, în care să analizăm rezultatele fiecărei școli și să punctăm cele mai importante obiective pentru 2023.
Consider că această colaborare interinstituțională, o comunicare deschisă între partenerii şi beneficiarii educaţiei, facilitează un demers educaţional de calitate pe care fiecare ni-l dorim pentru copiii noștri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.