Dental Alliance
March 1, 2024

Invitație la Simpozionul “Campania Agricolă 2024” pentru Fermierii din Zona Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

MARSAT SA Roman, unul dintre liderii în domeniul agricol, anunță cu entuziasm organizarea Simpozionului “Campania Agricolă 2024”, eveniment ce va avea loc la Hanu Ancuței, în data de 24 ianuarie. Cu o tradiție solidă în prezentarea ofertei agricole și facilitarea colaborării între fermieri și firmele partenere, evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru agricultorii din zona Roman de a descoperi noile tendințe și strategii pentru anul curent.

Directorul general al MARSAT SA Roman, Vasile Balcan, a transmis o invitație călduroasă tuturor fermierilor și firmelor colaboratoare din zonă să participe la acest simpozion de referință. În fiecare an, evenimentul a devenit un punct de întâlnire esențial pentru profesioniștii din agricultură, oferindu-le posibilitatea de a obține informații de primă mână despre ofertele agricole, oportunitățile de colaborare, finanțare, cultivare și tratare a culturilor.

“Simpozionul ‘Campania Agricolă 2024’ este mai mult decât un eveniment anual pentru noi. Este o platformă prin care dorim să ne întâlnim și să dialogăm cu fermierii, să împărtășim experiențe, să discutăm despre inovații și să explorăm modalități noi de a ne dezvolta împreună”, a declarat Vasile Balcan.

Evenimentul va acoperi diverse aspecte ale agriculturii, precum noile tehnologii și soluții pentru creșterea productivității, aspecte legate de sustenabilitate, precum și programele de finanțare disponibile pentru sprijinirea fermierilor în activitatea lor.

Simpozionul va avea loc la Hanu Ancuței, începând cu ora 11:00, iar participanții vor avea ocazia de a interacționa cu experți în domeniu, de a lua parte la prezentări interactive și de a explora expozițiile cu cele mai recente echipamente și tehnologii agricole.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.