Dental Alliance

June 23, 2024

“Oportunitate de angajare la SC La Cimpoeșu: Se caută vânzătoare cu experiență pentru magazinul de produse țărănești de la Roman Value Centre!”

0
YRY Residence

Go Padel Roman

SC La Cimpoeșu, cunoscut pentru calitatea produselor țărănești, anunță deschiderea unor noi oportunități de angajare în cadrul magazinului de la Roman Value Centre. Compania caută vânzătoare cu experiență, doritoare să facă parte din echipa dedicată și să ofere clienților o experiență de cumpărături plăcută.

Magazinul, situat pe strada Mihai Viteazul nr. 3, Roman 617135, este un reper pentru iubitorii de produse tradiționale și locale, oferind o gamă variată de produse țărănești de cea mai înaltă calitate.

Detalii Angajare:

SC La Cimpoeșu angajează vânzătoare cu experiență pentru magazinul de produse țărănești de la Roman Value Centre. CV-urile interesate pot fi trimise pe Whatsapp la numărul de telefon: ☎️ 0771653723 sau pot fi depuse direct în locație.

Adresa locației pentru depunerea CV-urilor:

📍 Roman Value Centre Str. Mihai Viteazul 3 Roman 617135

Descrierea Postului:

Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în vânzări, să fie comunicativ, să aibă cunoștințe despre produsele țărănești și să ofere un serviciu de calitate clienților. Abilitățile de lucru în echipă și atenția la detalii sunt apreciate.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.