September 17, 2021

Ionel Arsene: Astăzi, mi-am luat responsabilitatea, în fața acestor oameni inimoși care se implică pentru ca Moldova să aibă autostradă, că voi face tot ce ține de mine, ca să trecem la fapte

Astăzi m-am întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai Asociației „Moldova vrea Autostradă“ și am discutat despre necesitatea realizării acestei căi de rulare, care să lege regiunea noastră de altele ale țării și ale Europei.
Voi acționa cu toată forța pentru a porni realizarea acestei autostrăzi, care, după cum se vede, nu prezintă interes pentru actuala guvernare. Dacă PNL ar fi fost interesat să scoată Moldova din sărăcie, nu ar fi amânat realizarea autostrăzii și nu ar fi pus toate piedicile posibile, pentru a întârzia proiectul.
Astăzi, mi-am luat responsabilitatea, în fața acestor oameni inimoși care se implică pentru ca Moldova să aibă autostradă, că voi face tot ce ține de mine, ca să trecem la fapte. Urmează să constitui un grup de lucru format din reprezentanți ai unităților administrativ teritoriale pe raza cărora va trece autostrada, ai instituțiilor publice de interes județean cu atribuții în emiterea de autorizații, astfel încât să urgentăm și să deblocăm acolo unde e cazul, acest proiect!
Voi lupta pentru a lega zona noastră de Vestul României și de țările dezvoltate! Moldovenii trebuie să aibă o autostradă care să îi conecteze la zonele cu potențial economic crescut!
Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.