Suplimente Alimentare Imunyze

Ionel Arsene: Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, în comuna Dragomirești, județul Neamț, începe „să iasă“ din pământ

Acoperisul1

Condor Resort
După mai multe luni în care s-a muncit intens pentru realizarea spațiilor subterane – adăpost antiaerian, spații de depozitare, etc – acum se lucrează la elevație. Echipele de muncitori finalizează armătura pentru poziționarea stâlpilor și a plăcilor de la cota zero, urmând ca de joi să se toarne elevația.
La finalul proiectului vor fi multe clădiri, pentru că sunt în total trei corpuri, fiecare cu destinația sa. Primul corp reprezintă zona de acces și înregistrare a beneficiarilor și cabinetele medicale, Corpul 2 este clădirea administrativă și spațiile de cazare, spații pentru activități, spații de lucru pentru specialiști, iar Corpul 3, spațiu de depozitare. Suprafața totală construită prin acest proiect va fi de 3.956 metri pătrați.
Viitorul centru va găzdui asistații de la Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman. Sunt mulțumit de cum evoluează proiectul și de faptul că se respectă graficul lucrărilor.
Tot la Dragomirești se mai construiește un centru, cu o suprafață totală de 3.853 metri pătrați, care va fi deschis în scurt timp, lucrările pentru realizarea lui fiind mult avansate. Acolo vor fi mutați, în 7 locuințe protejate, pacienți cu afecțiuni neuropsihice de la Centrul de Recuperare Psihiatrică Războieni. Centrul va avea un sediu administrativ și un pavilion central, ce va consta în spital, bucătărie, sală de mese și sală de activități.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.