Dental Alliance

Preţul carburanţilor a explodat din nou. Motorina a trecut pragul de 8 lei pe litru

0
YRY Residence

Preţul carburanţilor a explodat din nou. Măsura a fost luată după două majorări consecutive de preț. Motorina s-a scumpit şi azi la staţiile de motorină Petrom. Preţul s-a ridicat cu zece bnai pe litru. Preţul benzinei a stagnat însă.

Preţul carburanţilor a explodat din nou.. Motorina a trecut pragul de 8 lei pe litru

 

Este a treia majorare de preț din ultimele zile, după două majorări succesive de câte cinci bani pe litru, ieri și în week-end-ul care a trecut. Prețul benzinei a fost însă menținut.

După adăugirea de azi, motorina a ajuns să coste peste opt lei pe litru chiar și în stațiile Petrom care erau tradițional mai ieftine în București, potrivit economica.net. Nivelul este mai mare decât cel de acum două săptămâni, din seara în care s-a iscat isteria legată de creșterea prețurilor, care a condus la cozi în benzinării. Atunci, motorina și benzina fuseseră scumpite, la Petrom, până la nivelul de 7,99 lei/litrul.

Preturile din fiecare statie peco din retelele Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Socar, BLKOil, CellyRo, Fermierul, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, Petromar, RoOscar, RST, SpielmannOil sunt actualizate la diferite momente din zi, in fiecare zi; pentru benzinariile Rompetrol, AS24, Carbogaz, Ecombustibil, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, OscarFaraPret, PartenerRompetrol, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, TSV nu exista momentan posibilitatea de a obtine aceste preturi actualizate zilnic.

Preturile returnate de catre aplicatie pot cateodata diferi de cele afisate la pompa din cauza intarzierii cu care aceste preturi sunt procesate si actualizate de catre serverul principal.

Peco Online este site-ul prin care poti verifica rapid pretul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare statie Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Socar, BLKOil, CellyRo, Fermierul, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, Petromar, RoOscar, RST, SpielmannOil din Romania. De asemenea, poti cauta cel mai bun pret din jurul tau, din oricare localitate din tara sau de pe orice ruta/traseu.

Gaseste locatia tuturor statiilor Gazprom, Lukoil, Mol, OMV, Petrom, Socar, BLKOil, CellyRo, Fermierul, MaximCoLtd, Metropoli, Ozana, Petromar, RoOscar, RST, SpielmannOil, Rompetrol, AS24, Carbogaz, Ecombustibil, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, OscarFaraPret, PartenerRompetrol, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, TSV si obtine indicatii de navigare catre statia selectata.

 

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap