Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Ionel Arsene: Drumurile de pământ, pe cale de dispariție în județul Neamț!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Asta îmi doresc și fac tot ce depinde de mine pentru a identifica surse de finanțare cu care să putem moderniza drumurile județene care încă nu au fost asfaltate.
Pregătim în această perioadă la Consiliul Județean Neamț documentația pentru a intra în modernizare alte drumuri județene, care vor fi reabilitate prin Programul Național Anghel Saligny. Vorbim de investiții care vor fi realizate în 11 comune din județ, acolo unde am identificat sectoare rutiere greu practicabile.
Modernizarea și reabilitarea căilor de circulație prinse în programul Anghel Saligny înseamnă realizarea fundației, refacerea podețelor, a drumurilor laterale, realizarea de șanțuri betonate, rigole de scurgere și o structură rutieră formată din trei straturi de asfalt. La final, fiecare sector de drum modernizat va avea semnalizare rutieră, pentru a se desfășura circulația în condiții de totală siguranță.
Comunele în care vom executa lucrările sunt Drăgănești, Timișești, Bârgăoani, Români, Făurei, Valea Ursului, Oniceni, Tupilați, Dămuc, Ion Creangă și Gâdinți. Vorbim de investiții de 140 milioane de lei prin acest program, cu care vreau să modernizăm aproape toate drumurile de pământ din județul Neamț. În paralel modernizăm căi de rulare prin PNDL 2, fonduri europene și cu fonduri de la bugetul județului.
👷‍♂️Reabilitarea infrastructurii rutiere nemțene si construirea unui spital judetean nou sunt prioritățile mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.