Dental Alliance
March 24, 2023

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: E scris negru pe alb că județul Neamț, prin proiectul Consiliului Județean, va avea un spital nou și mingea e în curtea noastră, a administrației județene!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Dragi nemțeni, vă dau o veste minunată, pe care am așteptat-o cu mari emoții: astăzi, Guvernul României a aprobat lista celor 27 de obiective de investiții finanțate din Programul Național de Redresare și Reziliență, la propunerea Ministerului Sănătății!
Județul Neamț este unul dintre beneficiarii unei astfel de investiții, prin care vom construi un spital județean. De-acum au trecut etapele care depindeau și de alții! E scris negru pe alb că județul Neamț, prin proiectul Consiliului Județean, va avea un spital nou și mingea e în curtea noastră, a administrației județene!
Viitorul spital, care va fi la limita municipiului Piatra Neamț cu comunele Gârcina și Girov, va primi fonduri prin PNRR pentru construcție clădire nouă, aparatură medicală necesară, plus sisteme performante de digitalizare pentru realizarea fișei de observație electronică a pacienților. Nu-mi rămâne decât să lucrez cu motoarele turate pentru a implementa acest proiect.
Da, construim un spital nou, dragi nemțeni! Deși mulți poate nu au crezut în acest vis al meu, iată, construim aici, la noi la Neamț, datorită unui proiect pentru care s-a muncit mult, ani la rând, și în care eu am avut încredere. De acum ne trebuie putere și determinare. Iar la finalul investiției se vor asigura servicii de sănătate la standarde europene pentru pacienții din Neamț și din alte zone, dar și condiții deosebite pentru angajații care își vor desfășura activitatea în viitoarea unitate medicală.
Asta da, împlinire! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a ascultat rugile și că are grijă de noi, nemțenii!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap