Dental Alliance
November 28, 2023

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: Sănătatea nemțenilor este prioritatea mea!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

M-am întâlnit cu șefii de secții, cu membrii Comitetului Director și cei din Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț și am discutat despre problemele curente ale unității spitalicești, despre lista de achiziții necesare pentru anul în curs și despre viitorul spital pe care îl vom construi cu fonduri din PNRR.
A fost o discuție lungă, în care fiecare dintre participanți și-a expus punctul de vedere cu privire la necesitățile actuale de pe secții, astfel încât să se poată asigura buna funcționare a spitalului. Șefii de secții mi-au spus despre urgențele cu care se confruntă și au depus liste cu aparatura medicală care trebuie achiziționată în regim de urgență, pentru a se asigura o activitate normală. Urmează să analizăm la Consiliul Județean aceste propuneri și să acordăm fondurile necesare pentru soluționarea problemelor identificate.
La rândul meu le-am cerut tuturor șefilor de secții și membrilor Comitetului Director să se ocupe de igienizarea spațiilor din unitatea spitalicească și să urmărească realizarea tuturor reparațiilor curente din spital. Toate aceste intervenții trebuie executate în regim de urgență.
În cadrul aceleiași întâlniri le-am vorbit participanților despre proiectul viitorului spital, pentru finanțarea căruia s-a acordat o mare sumă din bugetul Programului Național de Redresare și Reziliență. Le-am prezentat etapele următoare pe care le vom avea de depășit, în vederea realizării acestui obiectiv și termenul de punere în funcțiune.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap