Dental Alliance

June 16, 2024

Ionel Arsene președinte CJ Neamț: Și în acest an, Consiliul Județean Neamț acordă finanțări nerambursabile de la bugetul județului pentru asociații și fundații nonprofit

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Și în acest an, Consiliul Județean Neamț acordă finanțări nerambursabile de la bugetul județului pentru asociații și fundații nonprofit, care derulează proiecte de interes public general. Aceste finanțări nerambursabile se acordă conform prevederilor Legii 350/2005, în domeniile asistență socială și activități sportive.
Beneficiari direcți sunt persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, care realizează obiective de interes public general, regional sau local.
În această perioadă suntem în etapa premergătoare demarării depunerii dosarelor de către solicitanți. În zilele următoare vor fi anunțate în mediul on-line și pe site-ul Consiliului Județean Neamț condițiile de acordare a finanțărilor, graficul și data la care se vor semna contractele. Entitățile interesate de obținerea finanțării trebuie să consulte „Ghidul solicitantului“, document disponibil la Consiliul Județean Neamț, astfel încât fiecare să știe dacă întrunește condițiile impuse de lege și suma maximă de care poate beneficia.
Îmi doresc foarte mult să venim în sprijinul celor care derulează proiecte ce aduc plus valoare județului nostru. Mereu am venit în sprijinul lor, mai ales al celor care susțin sportul și încurajează copiii să facă mișcare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.