September 17, 2021

Ionel Arsene: Un drum pentru care m-am luptat ca să fie realizat, #Drumul_Expres Piatra-Neamț – Bacău, devine realitate!

Un drum pentru care m-am luptat ca să fie realizat, #Drumul_Expres Piatra-Neamț – Bacău, devine realitate!
🔴Acest drum, promis de toți politicienii de după Revoluție, se va materializa ca urmare a demersurilor pe care le-am întreprins încă din timpul Guvernării PSD, cu ajutorul ministrului transporturilor, Răzvan Cuc.
📑Ieri, a fost votat în ședința de plen, proiectul de hotărâre pe care l-am inițiat și în urma căruia Consiliul Județean Neamț va încheia un #acord_de_colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru realizarea traseului care va lega municipiul reședință de județ de municipiul Bacău.
👷‍♂️Prin echipa de implementare desemnată din rândul specialiștilor din Consiliul Județean Neamț vor fi monitorizate etapele de realizare a studiului de fezabilitate, obținerea avizelor și acordurilor etapelor următoare pentru promovarea acestui proiect vital în infrastructura rutieră, economia și dezvoltarea județului nostru.
🔴Încă de la începutul primului mandat de președinte al Consiliului Județean am solicitat și m-am zbătut pentru realizarea acestui drum expres la profil de autostradă între noi și Bacău. Mă bucur că am ajuns să vorbim despre realizarea cu certitudine a proiectului, în ciuda multor amânări care au tot avut loc, a unor divergențe de opinie și poate de multe ori din necunoaștere a realității de către unii factori de decizie. Acum e sigur că investiția se va realiza, spre marea bucurie a tuturor participaților la traficul pe acest sector.
↪️Așa cum fac de 5️⃣ ani încoace, susțin orice proiect care atrage dezvoltarea județului nostru și bunăstarea nemțenilor!
Ionel Arsene

Președinte, CJ Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.