Dental Alliance
September 26, 2022

Laurențiu Leoreanu: Miercuri, 21 aprilie 2021 am participat la Simpozionul Economic Internațional – „Creștere economică și stabilitate financiară”

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Miercuri, 21 aprilie 2021, onorând invitația primarului municipiului Roman, domnul Leonard Achiriloaei, împreună cu domnul prefect al județului Neamț, domnul George Lazăr, am participat la Simpozionul Economic Internațional – „Creștere economică și stabilitate financiară”, desfășurat la Biblioteca „Gerge Radu Melidon”, din Roman.
Municipiul Roman s-a bucurat, cu aceast prilej, de prezența unor invitați de seamă, precum excelențele sale, ambasadorii Marocului, Belarusului și Palestinei, consilierul economic și responsabilul cu politica economică, din partea ambasadei Țărilor de Jos (Olanda) și consilierul economic al ambasadei Rusiei, aceștia fiind însoțiți de președintele Federației Europene a Camerelor de Comerț, domnul Ovidiu Stănică.
Mediu de afaceri din zona Roman a fost reprezentat de responsabilii companiilor: Marsat, TCE 3 Brazi, Somaco, Arcelor Mittal, Caremil, Schuco Izosmart, Mariko Inn, Te-Rox Prod, AdePlast, ZF Group, Agrana, Danlin, Profi, Marcel.
Au fost abordate subiecte de interes local și național, puse în context internațional, oportunități de deschidere a unor noi piețe sau capacități de producție, precum și variante de consolidare a investițiilor deja existente.
Totodată, în partea a doua a evenimentului, au fost stabilite fundațiile a ceea ce sperăm să devină parteneriate concrete și stabile între municipiul Roman și comunități similare din țările reprezentate.
Mă bucură faptul că, prin interesul manifestat de ambasadele menționate pentru comunitatea noastră, se subliniază faptul ca Romanul este un oraș viu, vibrant și în plină dezvoltare, iar în acest sens cred cu tărie că vom mai vedea astfel de întâlniri de lucru la Roman.
De asemenea, vom continua să păstrăm și să consolidăm relațiile cu invitații noștri, atît de la nivel local, cît și de la București, pentru a transforma în realitate palpabilă discuțiile purtate, în beneficiul romașcanilor și nemțenilor.
Laurențiu

Leoreanu, Deputat PNL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.