Dental Alliance

Ionel Arsene: Vizită de lucru la cel de-al 9-lea Summit European al Regiunilor și Orașelor cu prezentarea „Ținutul lui Creangă“, și „Domeniul schiabil Budacu, UAT Borca“

0
YRY Residence

Particip, zilele acestea, la Marseille, la cel de-al 9-lea Summit European al Regiunilor și Orașelor, o reuniune a reprezentanților locali, organizată la fiecare jumătate de mandat de către Comitetul European al Regiunilor pentru a discuta despre viitoarele provocări ale UE.
Având în vedere contextul geo-politic actual, în cadrul acestei întruniri europene a fost introdusă o sesiune specială privind solidaritatea statelor UE cu Ucraina. Ceea ce se întâmplă acum în această țară, unde oameni nevinovați sunt prinși într-un război nemilos, nu poate lăsa pe cineva indiferent!
Prin prezența mea la acest summit urmăresc prezentarea către ceilalți participanți a principalelor proiecte cu finanțare europeană, pe care le derulează Consiliul Județean Neamț. Am discutat cu domnul Jean-Pierre Colin, vicepreședinte al Metropolei Toulon Provence Méditerranée, din Regiunea Provence-Alpi-Coasta de Azur, situată în Sud- Estul Franței, despre „Ținutul lui Creangă“, și despre „Domeniul schiabil Budacu, UAT Borca“.
Ambele sunt investiții pe care le vom realiza pentru dezvoltarea turismului nemțean. Îmi doresc foarte mult să port discuții cu colegii mei de summit despre proiectele instituției noastre și să fac cunoscută zona noastră întregii Europe, pentru că avem foarte multe atracții turistice și mă preocupă susținerea acestui domeniu.
Cel de-al 9-lea Summit European al Regiunilor și Orașelor este organizat în cadrul Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap