Suplimente Alimentare Imunyze

(Video) Deputat Oana Bulai: Proiect de lege pentru ca echipele de la Salvamont să poată utiliza semnalele luminoase și acustice din dotare

Acoperisul1

Condor Resort
Câteva minute, poate chiar și secunde pot face diferența între viață și moarte. Cu cât ajutorul ajunge mai repede la persoanele care au suferit un accident, cu atât șansele acestora de a supraviețui sunt mai mari.
Reprezentanții Serviciului de Salvamont Neamț, adevărați eroi ai munților și salvatori a mii de vieți, mi-au adus în atenție o problemă ce trenează din 2014 în Parlament și care le blochează activitatea și timpul de răspuns la accidentele din zona montană. Este vorba despre proiectul de lege prin care echipele de la Salvamont vor putea utiliza semnalele luminoase și acustice din dotare pentru a putea acționa mai rapid și pentru a salva cât mai multe vieți.
În urma discuțiilor pe care le-am avut în Parlament, acest act normativ va fi pe ordinea de zi pentru a fi votat. Îmi doresc ca votul să fie unul favorabil pentru a îndrepta o situație anormală.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.