January 26, 2021

IONUȚ CIOCOIU se numără printre romașcanii care fac parte din echipa de consilieri locali prin care Alianța pentru Roman 2020 își dorește ca, alături de profesorul Viorel Stan, să ducă mai departe proiectele începute și să construiască un Roman mai frumos și mai primitor

IONUȚ CIOCOIU se numără printre romașcanii care fac parte din echipa de consilieri locali prin care Alianța pentru Roman 2020 își dorește ca, alături de profesorul Viorel Stan, să ducă mai departe proiectele începute și să construiască un Roman mai frumos și mai primitor.

La 42 de ani, IONUȚ CIOCOIU este profesor de istorie la Colegiul Național „Roman-Vodă”. În ultimii 11 ani a fost membru sau coordonator în cadrul mai multor proiecte cultural-educative la nivel local, național și internațional, colaborând cu alte școli și instituții din țară și din spațiul european.

Așa cum profesorul Viorel Stan a adus numele Colegiului Național „Roman-Vodă”, Ionuț Ciocoiu a continuat munca pentru recunoașterea valorii educației romașcane. Prin efortul susținut al echipei din cadrul Programului european „Școli – Ambasador ale Parlamentului European” (formată din 4 profesori și 14 elevi), a reușit să obțină pentru Colegiul Național „Roman-Vodă” titlul de Școală – Ambasador a Parlamentului European.

*„Educația în școală reprezintă fundamentul și reperul pentru implicarea responsabilă a tinerilor în viața civică. În calitate de consilier local, cred că pot aduce o importantă contribuție în a îmbunătăți relația dintre administrație și sistemul educațional. Dar, în același timp, ca membru al acestei comunități, cu o familie ce-și dorește să rămână în Roman, vreau să ajut la dezvoltarea orașului. Profesorul Viorel Stan poate fi, cu votul romașcanilor, primarul care construiește un viitor mai bun pentru generațiile care vor urma și aș fi onorat să știu că munca mea va face parte din viitorul frumos al Romanului”*.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.