Dental Alliance
September 23, 2023

IPJ Neamț: Astăzi este Ziua Internațională a Câinelui

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Astăzi îi sărbătorim pe cei mai loiali parteneri ai noștri în menținerea siguranței – cei cu patru picioare, cozi vesele și ochi strălucitori! Ei nu sunt doar animale de companie, ci și adevărați eroi în operațiunile noastre! Fie că sunt pregătiți pentru detectarea substanțelor periculoase, căutarea persoanelor dispărute sau pentru a ne oferi sprijin emoțional în momentele dificile, acești patrupezi curajoși fac parte din echipa noastră și ne fac munca mai ușoară și mai plină de bucurie.

Ei ne învață loialitatea fără limite, curajul fără echivoc și iubirea sinceră. Așa că, în această zi specială, să ne aducem aminte să ne onorăm prietenii cu blăniță și să le arătăm aprecierea pe care o merită. Dacă aveți câini de companie, îmbrățișați-i pentru noi și spuneți-le cât de mult îi prețuiți! Să avem grijă unii de alții nu doar în această zi specială!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos





Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap