Dental Alliance

ISU Neamţ a trimis la Suceava personal şi o tabără mobilă pentru refugiaţii din Ucraina

0
YRY Residence

ISU Neamţ a trimis la Suceava personal şi o tabără mobilă care va fi pusă la dispoziţia refugiaţilor din Ucraina, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Irina Popa.

„Tabăra mobilă este compusă din trei containere identice şi o bucătărie rulantă auto, care poate fi utilizată în situaţiile în care se impune dislocarea cât mai aproape de locul unui eveniment de amploare. Bucătăria rulantă auto poate asigura prepararea porţiilor de mâncare pentru persoanele din tabără”, a precizat Irina Popa.

tabara mobila refugiati isu neamt2

tabara mobila refugiati isu neamt2

În fiecare container sunt 10 corturi destinate cazării persoanelor, un cort care poate fi folosit ca bucătărie sau sală de mese, 10 sisteme de climatizare, un sistem de iluminat, 67 de paturi pliante cu saci de dormit şi 10 seturi de mese cu bănci.

Tabăra mobilă poate asigura cazarea a 201 persoane afectate de diferite situaţii de urgenţă sau cazarea personalului propriu în misiuni speciale pentru perioade lungi de timp, dar şi facilităţi de asigurare a hranei pe o perioadă de mai multe săptămâni. AGERPRES

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap